Tester - Regio Arnhem

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een groot (inter)nationaal bedrijf binnen de energiesector. Het bedrijf houdt zich bezig met elektriciteitstransport en balanshandhaving tussen vraag en aanbod van elektriciteit.


Functieomschrijving

Je werkt aan verschillende projecten die veranderingen doorvoeren in processen in zowel nieuwe als oude systemen. Deze veranderingen passen systeemconnecties met andere organisaties aan. Je bouwt een breed beeld op van business- en IT-processen en bent in staat functionele en technische testen op te zetten en uit te voeren. Je hebt contact met verschillende stakeholders zowel intern als extern. Het daadwerkelijke test werk voer je zelfstandig uit. Het gaat voornamelijk om geautomatiseerde testuitvoering. Je bent in staat deze testautomatisering te gebruiken en aan te passen om een zo efficiënt mogelijke inzet te realiseren.


Eisen

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond
  • Ruime ervaring met technisch en functioneel testen
  • Must: ervaring met XML, Pré: ervaring met EDINE
  • Je hebt algemene kennis van middleware, netwerken en firewalls
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Pre: ervaring met testautomatisering
  • Pre: ervaring met Agile-werken


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737.