Teamleider Machinebouw

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar een Teamleider in de machinebouw die oog heeft voor het verbeteren van processen binnen ‘jouw’ eigen team. Hiervoor zoeken wij iemand met een technische achtergrond die het een leuke uitdaging vindt om een team mensen aan te sturen en beter te maken. Hierbij wordt ook gevraagd om kritisch te kijken naar bijvoorbeeld werkprocessen en om deze te optimaliseren.


Functieomschrijving

Waar je aan moet voldoen? Je moet overzicht kunnen houden binnen je team en de werkzaamheden die jullie als team uitvoeren. Ook moet je hierbij zorgen dat je vooraf een helder beeld hebt van de productiekosten, de beoogde kwaliteit en hoe je dat gaat bereiken. Daarnaast neem je deel aan verschillende projecten waarbij optimalisatie van de efficiëntie, verschillende procesverbeteringen en het inzetten van investeringen worden bepaald. Verantwoordelijkheid over je eigen team wat betreft veiligheid, kwaliteit en het algehele montageproces is ook één van je taken.

Eisen

  • MBO/HBO opleiding in een technische richting (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, etc.);
  • Je bent een mensgerichte leider;
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving binnen de machinebouw;
  • Je hebt enige tot ruime werkervaring als teamleider;
  • Bereid om in een 2-ploegendienst te werken;
  • Zelfstandig als in teamverband werken is voor jou geen probleem.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij onze opdrachtgever? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 024 – 202 26 22 en vraag naar Klaas Wagener.

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622