Senior Manufacturing Engineer

Functieomschrijving

Als Senior Manufacturing Engineer ben je een expert in je expert in je vakgebied. Je weet hoe je sheet metal producten en samenstellingen moet maken en je kan hiervoor de juiste  tools ontwerpen. Je speelt en actieve  rol in het vormgeven van het beleid en strategie van de engineeringsafdeling en het bedrijf en je begeleidt als coach junior en medior engineers. Als Senior Engineer Bijt je je vast in complexe nieuwe  trajecten en breng je deze tot een goed einde.

 

Jouw kerntaken:

·         Meedraaien in ons Engineersteam dat zich bezig houdt met state-of-the-art producten in de luchtvaartindustrie, op basis van speciale  materialen zoals inconel en Hastelloy X.

·         Het begeleiden van nieuwe productintroducties, van klantenkringen tot opgeleverde producten met gevalideerde  productieprocessen.

·         Het ontwikkelen van een variëteit aan product specifieke gereedschappen, voor samenstellen, lassen, persen, inspecties, etc. van sheet metal producten.

·         Het overleggen met productie over de optimale vormgeving van gereedschappen rekening houdend met efficiency, kwaliteit en kosten.

·         Het opzetten en uitwerken van 3D modellen en 2D tekeningen in SolidWorks van zowel producten als gereedschappen.

·         Leveren van een bijdrage aan innovatie van methodieken, technologieën en tools.

·         Volgen van ontwikkelingen op jouw vakgebied, bij concurrenten en in de markt.


Eisen

  • Opleiding HTS: bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde. 
  • Grondige ervaring met een varieteit aan productieprocessen.
  • Ervaring met SolidWorks is een pre
  • Goede contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een flexibele, pro-actieve en klantgerichte teamspeler met visie en doorzettingsvermogen


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacaturetekst of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar k.van.stigt@trinamics.nl  of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Koen van Stigt.


Solliciteren bij

Koen van Stigt 076-5487373