Projectleider Installatietechniek

Functieomschrijving

In deze functie organiseer, bewaak en coördineer je uiteenlopende werkzaamheden met als doel, het wereldwijd realiseren van turn-key projecten conform vooraf overeengekomen specificaties.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (internationale) orders vanaf contractoverdracht van de verkoopafdeling tot en met een tijdige en goede oplevering van het project, zowel op locatie Horst als ook op locatie opdrachtgever, een en ander conform projectplanning. Je communiceert en bewaakt intern, in onderling overleg met de hoofden van de afdelingen, de voortgang van projectgerichte productie, inkoop, logistiek, productontwikkeling en engineering. De coördinatie behelst veelal meerdere projecten gelijktijdig. Daarnaast draag je de gehele financiële verantwoordelijkheid van het project (calculaties, budgetten, facturatie) en zorg je voor een personele planning van zowel eigen medewerkers alsook inleners. Je regelt de afhandeling van klachten en garanties binnen de garantietermijn van het project, neemt actief deel aan afdelingsvergaderingen en bent verantwoordelijk voor projectevaluatie na oplevering.


Eisen

 

·         Je beschikt over een afgeronde Mbo+/Hbo-opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, bouwkunde, besturingstechniek of installatietechniek, bijvoorbeeld MIT of HIT

·         Je hebt ervaring als projectleider of projectmanager en gewerkt binnen de installatietechniek, HVAC, klimaat- en luchtbehandeling en bekend met organisatorische zaken zoals logistiek (transport) en inkoop

·         Je beheerst de Nederlandse én de Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré)
Je bent bereid om gedurende de uitvoering en afhankelijk van het verloop daarvan, projecten (deels, ongeveer 20%) in het buitenland te coördineren en op te leveren

·         Plannen en organiseren gaat jou goed af, je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit.

·         Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld
Een klantgerichte, flexibele oplossingsgerichte instelling voor deze functie is vanzelfsprekend.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar b.hoorneman@trinamics.nl of bel 040-4015200 en vraag naar Bart Hoorneman.