Meewerkend Voorman WTB – Logistiek

Functieomschrijving

De afdeling WTB (binnen Construction & Technical Installations) houdt zich bezig met het lassen, inmeten, samenstellen en monteren van pijpen en leidingen voor de bouw van klimaatinstallaties binnen de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

 

Voor deze afdeling zoeken we een techneut (een logistiek coördinerende WTB-er), die verantwoordelijk is voor de tijdige afronding van aan het team toegewezen projecten (orders). Deze voorman c.q. coördinator geeft sturing aan een groep van pijpfitters en lassers, zorgt voor een goede werkverdeling en planning, regelt logistieke en administratieve zaken en is dus in hoofdzaak bezig met organisatorische werkzaamheden.

 

Daarnaast verwachten we van deze persoon dat hij niet beroerd is om zelf ook werkzaam te zijn aan projecten en bereid is om de handen uit de mouwen te steken om mee te helpen met het monteren van pijpen en leidingen (fitten). Naast het controleren van eigen werkzaamheden en die van de collega’s, komt de voorman met verbetervoorstellen ten aanzien van het ontwerp en verbeteringen die de doorlooptijd van het maakproces verkorten. Er wordt gerapporteerd aan de Workshop Manager.


Eisen

·         Je beschikt over een afgeronde, technische MBO-opleiding (WTB: constructie, bankwerken, pijpfitten)

·         Bij voorkeur heb je ervaring als pijpfitter en lasser en ben je in het bezit van een lasdiploma, niveau 2 is gewenst.

·         Je kunt technische tekeningen lezen.

·         Je stuurt een groep van gemiddeld 4-5 medewerkers aan, je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit.

·         Je bent adinistratief goed onderlegd, je werkt gestructureerd en je bent pragmatisch ingesteld.

Nederlands goed spreken en schrijven is een voorwaarde.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar b.hoorneman@trinamics.nl of bel 040-4015200 en vraag naar Bart Hoorneman.