Traineeship Mechanical Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant ondersteunt machinebouwers en productiebedrijven binnen de werktuigbouw en mechatronica. Binnen de gebieden werktuigbouw en mechatronica worden opdrachtgevers van detail engineering tot R&D, en van ontwerpanalyses (FEM) tot industrieel ontwerpen worden ondersteund. Ook verlenen ze consultancy aan productiebedrijven en machinebouwers, om onze kennis en expertise te delen. Onze klant heeft in totaal drie vestigingen verspreid over heel het land en is voor elke vestiging op zoek naar trainees.

Functieomschrijving

Binnen de traineeship ben je als Junior Mechanical Engineer al lerende verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en uittekenen van machines. Je bent binnen deze functie echt een teamplayer. Je vertaalt samen met je collega’s de wensen van de klant. Hierbij zul je echter ook goed door moeten vragen en kijk je hoe het net een stapje efficiënter en inventiever kan. Wanneer je dit snel oppikt en in jezelf blijft investeren dan kan je jezelf in de toekomst ontwikkelen tot een zelfstandig Mechanical Engineer. Taken waaraan je verder moet denken binnen deze functie bij deze klant zijn:

  • Ontwerpen en uitwerken van machines voor de foodmarkt;
  • Opstellen van projectspecificaties;
  • Plannen en bewaken van eigen werkzaamheden en project;
  • Zorgdragen voor productietekeningen volgens gestelde criteria en richtlijnen.

Eisen

  • Je hebt een afgerond MBO diploma in de richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
  • Je hebt de ambitie om je door te ontwikkelen op HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3D CAD ervaring met een van de volgende pakketten: Solidworks, Inventor, Creo, SolidEdge;
  • Je beschikt over de wil je te blijven ontwikkelen in een sterk veranderde omgeving.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.