Werkvoorbereider WTB (Medior/Senior) – Regio midden Nederland

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt te werken voor een totaal installateur met vele projecten door heel Nederland met 4 vestigingen. Zij bieden integrale technische oplossingen met als specialismen elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, zwembadtechniek, IT, Robotisering, Industriële automatisering, winkelautomatisering.


Functieomschrijving

Je komt te werken in team “Grote Projecten” en bent verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering van de projecten. Je kunt goed presteren onder druk, want er komt altijd veel op je af. Je zorgt ervoor dat ontwerpen goed worden uitgewerkt, alle benodigde materialen voor handen zijn en dat de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek is. Je werkt in deze functie aan projecten binnen de utiliteit. Je bent in staat om met jouw kennis, ervaring en creativiteit de projecten tot een succes te maken. Je hebt in deze baan veel vrijheid en zorgt ervoor dat de projecten van deze opdrachtgever tot een perfect einde worden gebracht.


Eisen

         MBO+ werk- en denkniveau, richting WTB, Installatietechniek of vergelijkbaar

         3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
Kennis en ervaring met werktuigbouwkunde in grote projecten (€500K+)

         Je bent praktisch, klantgericht en hebt kwaliteit bovenaan staan

         Je bent in het bezit van MIT-W (minimum vereiste)

         Bekent met AutoCAD is een pré

         Woonachtig in de buurt van Apeldoorn, Wageningen of Amersfoort


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 00 31 6-219 34 737