Manufactering Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant, die internationaal opereert, heeft 2 vestigingen in het Westland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van zowel foliesystemen voor foliekassen als voor aluminium dek- en gevelsystemen voor de glastuinbouw. Onze klant is een sterk preseterende organisatie in een zeer sterke groeimarkt en ze investeren momenteel nadrukkelijk in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Op de productielocatie worden met een breed scala aan machines producten en artikelen vervaardigd, waarmee de deksystemen gefabriceerd kunnen worden.

Functieomschrijving

Als Manufacturing Engineer ben je de rechterhand van de Director Operations en de Productiemanager. Jouw taak wordt het om de productieoutput significant te verbeteren en het verder professionaliseren van de productieomgeving. Met jouw kennis van productie-machines en -processen en jouw ervaring met structurele verbeterprogramma’s, zul je ook proactief bij dragen aan het realiseren van de gewenste prestaties. Dit zal gebeuren op het gebied van de kwantiteit, kwaliteit en tijdigheid van productie en leveringen. Binnen deze functie neem je verschillende rollen aan zoals adviseur, trainer en projectleider. Verdere taken binnen deze functie zijn:

  • Analyseren, coördineren en uitvoeren van de noodzakelijke productie-, engineering- en logistieke inspanningen;
  • Het ontwikkelen en implementeren van structurele verbeterprogramma’s ;
  • Je denkt mee bij het ontwerp, de aanschaf en de installatie van nieuwe productiemachines.

Eisen

  • Afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld Mechanical- of Manufacturing Engineer);
  • Het hebben van een Black Belt is een pré;
  • Ten minste 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een productieomgeving;
  • Je hebt ruime ervaring met het optimaliseren van bestaande en nieuwe productieprocessen en daarbij behorende processen;
  • Je hebt ervaring met WCM, Lean / Six Sigma, TPM, SMED, cell design, Visual Management e.d.;
  • Je neemt graag initiatief, bent sterk verbetergericht en hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.