Project Engineer / Werkvoorbereider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant, die internationaal opereert, heeft 2 vestigingen in het Westland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van zowel foliesystemen voor foliekassen als voor aluminium dek- en gevelsystemen voor de glastuinbouw. Onze klant is een sterk presterende organisatie in een zeer sterke groeimarkt en ze investeren momenteel nadrukkelijk in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. De Project Engineers staan aan de basis van een succesvolle productie en levering en spelen daardoor een sleutelrol bij het succes van de organisatie.


Functieomschrijving

Als Project Engineer / Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het gehele (technische) proces tot en met de bouw van het systeem. Dit doe je in samenwerking met de rest van het werkvoorbereidersteam en met de andere relevante afdelingen binnen de organisatie (Sales, Productinnovatie, Productie). Je verwerkt de informatie tot een lay-out tekening en/of een opdrachtorder en controleert deze informatie op de compleetheid van het systeem. Verdere taken die bij deze functie horen zijn:

  • Je laat lay-out tekeningen, opdrachtorders en/ of materiaallijsten door de klant controleren;
  • Je controleert het door het bedrijfsinformatiesysteem gecreëerde bouwboek vanuit het perspectief van de bouwer;
  • Ook draag je als Project Engineer zorg voor het eerste lijn trouble shooten richting de klant bij problemen/vragen bij de montage.


Eisen

  • Afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouw of bouwkunde);
  • Je hebt ruime kennis en ervaring in AutoCad-tekenen (AutoCad 2D en Inventor 3D);
  • Je kunt de klantvraag perfect vertalen naar de juiste instructies voor productie en inkoop;
  • Je kunt goed conceptueel denken en hebt een sterk analytisch vermogen en technisch- en cijfermatig inzicht;


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.