R&D Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant die Internationaal opereert heeft 2 vestigingen in het Westland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van zowel foliesystemen voor foliekassen als voor aluminium dek- en gevelsystemen voor de glastuinbouw. Onze klant is onderdeel van een groter geheel welke zijn gestart sinds 1970 en locaties hebben in Engeland, België en Nederland en een sterke positie innemen op de Europese markt.


Functieomschrijving

Je core business is het optimaliseren van bestaande beglazingssystemen. Kortom je ontwerpt en implementeert nieuwe producten en montagemethoden. Je zet bouwopdrachten om tot interne productieorders. Het verzorgen van productie-, bouw-, samenstellings- en commerciële (2D en 3D) tekeningen behoort ook tot je takenpakket en daarnaast werk je systeemoplossingen technisch uit. Tot slot heb je veel vakinhoudelijk contact met relaties van onze klant zoals architecten, kassenbouwers, systeemleveranciers, TNO en overige adviesbureaus.


Eisen

  • HBO afgeronde opleiding in een technische richting;
  • Veel werkervaring in Autocad 2D en Inventor 3D tekenen;
  • Het maken van constructieberekeningen;
  • Mondeling en schriftelijk goed in Nederlands, Engels;
  • Relevante werkervaring in of aantoonbare affiniteit met de Glastuinbouw sector;
  • Je bent enthousiast, proactief, accuraat en flexibel;
  • Zowel werken in teamverband als individueel.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.


Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom.