Projectmanager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, leveren we automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Het aanbod doseer- en weegoplossingen van het bedrijf strekt van micro- tot macrocomponenten, met doseerhoeveelheden van 1 gram tot meer dan 6000 kilo.

Daarnaast biedt het toekomstbestendige PROMAS ST-procesbesturingssysteem van onze klant volledige fabrieksautomatisering in de diervoeder- en levensmiddelenindustrie. Wereldwijd profiteren onze klanten van remote ondersteuning met online diagnose en een helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is.

Hoewel veel van de producten standaard zijn, kunnen alle systemen met verschillende opties en aanpassingen worden geoptimaliseerd voor uw specifieke toepassing.

Functieomschrijving

De uitdaging

Het realiseren en organiseren van onze (technische) projecten.

 

Wat ga je doen?

Je hebt de leiding over een multidisciplinair team van onder andere Mechanical, Elektro en Software Engineers. De grootte van je team is ongeveer 6-10 collega’s. Samen met je team zorg je ervoor dat het project dat door de klant bij ons is neergelegd op een correcte en tijdige manier wordt uitgevoerd. Je bent breed verantwoordelijk, van de planning en de financiën van het project tot het in het oog houden van de kwaliteit. Met de klant overleg je over meer- en minder werk. Het is zeker een pré als je een technische achtergrond in de machinebouw hebt en vanuit deze expertise ondersteun je (wanneer dat nodig is) de salesafdeling in het offertetraject bij de klant.

Aan het begin van het project zorg je samen met de Process Analist voor een goede uitwerking van projectgegevens. Om er voor te zorgen dat klant krijgt waar hij om heeft gevraagd, heb je regelmatig overleg met hem. Wanneer de Engineers werken aan hun deel van het project houdt je een oogje in zeil, help je hen en stuur daar waar nodig is bij. De inbedrijfstelling bij de klant wordt door een Supervisor gecoördineerd, maar ook met deze collega onderhoud je intensief contact en stuur je bij als dat noodzakelijk is.

 

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde (technische) opleiding op HBO of WO niveau, bijvoorbeeld richting Mechanica. We zijn een groeiende organisatie en hebben veel opdrachten. Het is belangrijk dat je snel ingewerkt bent, zodat we onze klanten op het juiste niveau en conform de afgesproken planning kunnen blijven bedienen. Het is voor ons daarom noodzakelijk dat je (enige) ervaring hebt met het managen van grote projecten (van een paar ton tot enkele miljoenen euro’s). Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en bent bereid om af en toe naar onze klanten te reizen.

 

EisenInlichtingen bij

Marcel Hulsen
Recruiter Trinamics
+316  17 40  54 99
m.hulsen@trinamics.nl


Solliciteren bij

Marcel Hulsen