Traineeship Technisch Management

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever opereert in een Internationale omgeving en is een van de grootste industriële dienstverleners ter wereld. Bij deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een starter of junior voor een Traineeship  die de ambitie heeft om door te groeien naar het topmanagement van onze opdrachtgever. 

Functieomschrijving

Het Traineeship bestaat uit een 2 jaar durend programma met drie verschillende fases van elk 6 tot 8 maanden. Je start met een Sales functie waarbij je de core business van de opdrachtgever goed leert kennen. Bij de tweede fase ga je aan de slag met de bedrijfsprocessen en wordt je gekoppeld aan verschillende projecten. In de laatste fase bepaal jij in samenspraak met de opdrachtgever hoe deze wordt ingevuld. Tot slot ontwikkel je een plan om jouw commerciële en people management eigenschappen te verbeteren en je strategisch inzicht te versterken. In alle fases staat het opdoen van kennis ten behoeve van de opdrachtgever centraal. Een werknemer op managementniveau zorgt voor de begeleiding van het programma. Na afloop van het Traineeship worden succesvolle trainees een baan aangeboden op midden management niveau met doorgroei mogelijkheden naar het topmanagement van de opdrachtgever.

Eisen

·         Afronding van relevante master in bijvoorbeeld Strategisch Management, Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde;

·         Gemiddeld eindcijfer van minimaal een 7 of hoger na afronding van master;

·         Ervaring in bestuursfuncties of het starten van een eigen onderneming is een pré;

·         De ambitie om succesvol te zijn in het top management van de opdrachtgever;

·         Analytisch ingesteld;

·         Communicatief sterk;

·         Zelfverzekerd;

·         Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  s.van.rossum@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Simon van Rossum.