Projectmanager binnen de procesindustrie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Projectmanager/-Engineer in de regio Rotterdam. Het bedrijf is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Ze zijn actief in meer dan twintig landen, verspreid over Europa, Azië en het Midden-Oosten. De diensten die zij aanbieden omvatten: consultancy, ontwerp en engineering, procurement en constructie- en projectmanagement. Het bedrijf is actief in markten als Olie & Gas, Infrastructuur, Industrie, Utilities & Milieu, Property en Gezondheid & Voeding.

Functieomschrijving

Als een Project Manager / Engineer werk je op de afdeling Projecten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van verschillende projecten binnen de procesindustrie. Met een sterke focus op voedsel- en farmaceutische projecten. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de gestelde doelen voor de verschillende engineeringprojecten. Met aandacht voor contractvormen, coördinatie, organisatie, (risico) beheersing, veiligheid en stakeholdermanagement. Je bewaakt de kwaliteit, budgetten en planning. Verder sta je in nauw contact met de klanten en vertegenwoordig je zo nodig de klant tegenover zijn opdrachtgevers. Tot slot is het belangrijk dat je door middel van een juiste organisatie, het motiveren van het team en een open en duidelijke communicatie het project tot een goed einde weet te brengen.

Eisen

  • Een technische bachelor of masteropleiding in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of chemische technologie 
  • Minstens 5 jaar ervaring als projectmanager of projectleider binnen de procesindustrie (chemie, voeding, farma), met een investeringswaarde van rond de €10 miljoen
  • Minimaal 3 jaar ervaring met engineeringprojecten
  • Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij deze opdrachtgever? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010-307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.