Project Werkvoorbereider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever richt zich op de apparatenbouw, leidingsystemen, werktuigbouwkundige installaties, waterzuiveringsinstallaties en specials. Ze zijn betrokken bij grote projecten zoals de bouw van een enorme waterzuiveringsinstallatie en de bouw van meerdere voetbalstadions. Daarnaast richten zij zich op duurzaamheid door een actieve rol te spelen in het bouwen van een betere wereld. Ook vinden zij het belangrijk dat medewerkers zich verder ontwikkelen. Daarom hebben zij de beschikking over een eigen trainingscenter en stellen zij ontwikkelingsplannen op met hun medewerkers.  

Functieomschrijving

Als project werkvoorbereider werk je aan renovatieprojecten van bewegingswerken, installaties of constructies. Tijdens het acquireren en voorbereiden van de projecten sta je de project manager bij in het opstellen van begrotingen, werkplannen en opleverdossiers. In de uitvoeringsfase zal je onder meer metingen verrichten op de bouwlocatie en zorgdragen voor een veilige werkomgeving. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor:

  • Het verrichten van tekenwerkzaamheden;
  • Het voorbereiden en coördineren van de werkzaamheden;
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en nevenaannemers.

Eisen

  • Afgeronde MTS opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt enige ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met Autocad (of vergelijkbaar);
  • Je beschikt over goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Kennis van infrastructuur is een pre;
  • Je bent communicatief vaardig, je heb organisatorisch vermogen en beschikt over een hands-on mentaliteit. 

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. 

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl of bel op nummer 010- 307 27 27

Solliciteren bij