Process Engineer / Jr. Projectmanager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, actief in de maritieme branche, zijn wij op zoek naar een Process Engineer / Jr. Projectmanager. Het bedrijf is gevestigd in de regio Rotterdam en richt zich op de bouw van innovatieve schepen en geavanceerde apparatuur binnen de baggerindustrie. In deze branche is het bedrijf wereldwijd marktleider en ook is het een belangrijke speler op het gebied van complexe, op maat gebouwde offshore schepen. De organisatie is voortdurend bezig met het ontwikkelen van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde maritieme sector.

Functieomschrijving

Als Process Engineer / Jr. Projectmanager hoef je niet noodzakelijk over veel technische kennis te beschikken. Werkzaamheden die bij deze functie horen zijn onder andere: het implementeren van (nieuwe) projectmanagement methoden (tools) en het verbeteren van interne processen. Verder is het ook erg belangrijk dat je de projectmanagers weet mee te krijgen in de vernieuwde werkwijze die geïmplementeerd is. Tot slot zal je ook een adviserende rol gaan uitvoeren. Je bent er namelijk voor verantwoordelijk dat je de organisatie gaat adviseren over de te gebruiken tools en de verbetering daarvan in de praktijk. Dit betekent dus dat je ook geregeld op de werkvloer zult staan, zodat je daadwerkelijk in de praktijk kunt zien hoe effectief en efficiënt de methodes werken.

Eisen

  • Je beschikt over een HBO diploma in de richting: Business IT / Commerciële Economie / (Technische) Bedrijfskunde / of vergelijkbaar;
  • Tussen de 2 en 10 jaar werkervaring bij voorkeur in een technische omgeving, maar je hoeft geen techneut te zijn;
  • Affiniteit met IT (ERP Systemen / Project Management Tools / andere relevante tools);
  • Uitstekende communicatieve skills!

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.