Production Engineer(Met Lean of Six Sigma ervaring)

Functieomschrijving

Als Senior Production Engineer Projecten houdt je je bezig met de toekomstige business en werk je in een internationale omgeving met kapitaalintensieve processen. Samen met vertegenwoordigers van alle disciplines ben je verantwoordelijk voor grote procesprojecten. Taken zijn uiteenlopend van kleine modificaties van bestaande processen tot de aanschaf en implementatie van een grote kapitaalintensieve equipment. Je stelt je als projectleider binnen je projectteam vooral ondernemend en faciliterend op en draagt zorg voor het project management volgens de gestelde eisen. Daarnaast zorgt je ervoor dat belanghebbenden van alle niveau’s goed geïnformeerd zijn over de status van de projecten.


Eisen

Je beschikt over een technische HBO/WO opleiding (bij voorkeur Autotechniek of Werktuigbouwkunde) eventueel aangevuld met Technische Bedrijfskunde. 

Je hebt aantoonbare werkervaring met het leiden van teams in multidisciplinaire projecten. 

Ervaring met de verspanende processen, Lean Manufacturing en Six Sigma.

Je bent service gericht, beschikt over een hands on mentaliteit en bent analytisch. Verder heb je oog voor detail en ben je pragmatisch ingesteld. 

Uitstekende communicatie in zowel Nederlands als Engels (zowel mondeling als schriftelijk).Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacaturetekst of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar k.van.stigt@trinamics.nl  of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Koen van Stigt

 


Solliciteren bij

Koen van Stigt 076-5487373