Mechanical Engineer(s)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een zeer professionele en groeiende machinebouwer met veel vraag naar goede technici. IInnovatie en troubleshooting zijn enkele kernwoorden die goed toepasbaar zijn binnen deze organisatie. De ontwikkeling van hun medewerkers is een belangrijk speerpunt. Technische opleidingen en cursussen kunnen altijd aangevraagd worden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor kandidaten die zich verder willen specialiseren. Er is een prima inwerktraject voor iedere nieuwe medewerker.

Functieomschrijving

In deze interessante positie ben jij verantwoordelijk voor het voor het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor een bepaald handling probleem van de machines. Je verwerkt de aanpassingen van de (deel)modules en/of volledige installaties voor de machines uit tot op detailniveau in Solidworks. Daarnaast ben je actief met het verrichten van een systeemanalyse om de (verschillende) oplossingsmogelijkheden te onderzoeken. Je kunt deze bevindingen door middel van een testopstelling in de werkplaats toetsen.  

Eisen

  • Succesvol afgeronde HBO opleiding zoals Werktuigbouwkunde of Mechatronica gecombineerd met een aantal jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met Solidworks (3D)
  • Technisch inzicht gecombineerd met een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw functie tot een succes te maken
  • Interesse in of ervaring met moderne besturingstechnieken en servosystemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Solliciteren bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.