Tekenaar / Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar Tekenaar/Werkvoorbereiders binnen de hydraulische sector. De functie is zowel voor starters als de wat meer ervaren doelgroep. Samen met collega’s van andere afdelingen, zorg jij bij ieder project vanaf de eerste stap voor geschikte tekeningen en houd je jezelf bezig met inkoop, verkoop en kostencalculatie.

Functieomschrijving

Je hebt een technische achtergrond en kunt overweg met Solidworks. Je werkt vaak in projectvorm aan verschillende projecten, ondersteund door deskundige collega’s. Vanwege het benodigde klantcontact moet je een communicatief vaardig persoon zijn met een proactieve en klantgerichte houding. Ook moet je goed kunnen plannen en goed onder tijdsdruk kunnen functioneren.  

Eisen

  • Een afgeronde MTS of HTS opleiding in de richting werktuigbouwkunde;
  • Kennis van Solidworks 2D / 3D met minimaal 1 jaar ervaring;
  • Ervaring met ERP-software;
  • In staat zijn om hydraulische schema’s te lezen;
  • Proactieve, flexibele en ondernemende houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Vanuit de opdrachtgever worden er diverse ontwikkelingscursussen aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 024-2022 622

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622