Junior Mechanical Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving


Introductie
Als Junior Mechanical Engineer bij onze partner ben je dagelijks bezig om unieke oplossingen te ontwerpen, merendeel van de tijd overleg je met de klant omdat maatwerk wordt gevraagd. Samen met je collega Mechanical Engineers streef je ernaar de klanten tijdig de door hen bestelde schroeftransportsystemen te kunnen leveren zonder daarbij de hoogwaardige kwaliteit uit het oog te verliezen. Interesse gewekt?!

Over onze partner

Onze partner is dé specialist op het gebied van schroeftransportsystemen. De kernactiviteiten van het bedrijf, bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs. De partner maakt elke schroeftransporteur op maat en  heeft ruim 40 medewerkers.


Functieomschrijving

Als Junior Mechanical Engineer bij onze partner ben je dagelijks bezig om unieke oplossingen te ontwerpen, merendeel van de tijd overleg je met de klant omdat maatwerk wordt gevraagd. Naast ontwerpen zul je je ook bezighouden met de bestelling van de juiste materialen en de begeleiding en productie van jouw eigen ontwerp. Onze partner is bereid te investeren waardoor je jezelf kunt door ontwikkelen tot volwaardige en veelzijdige engineer en/of projectleider.

 


Eisen

Jouw profiel

·          Je bent een zelfstandig person en weet van aanpakken, maar kan ook in teamverband functioneren

·          Je wilt constant blijven leren en jezelf door ontwikkelen

·          Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en situaties en weet daarbij het overzicht te houden

·          Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse taal als Engelse taal, zowel in woord als schrift omdat je ook met buitenlandse klanten dient te schakelen

·          Je tekent met 3D-CAD programma Creo Elements / Direct Modelling. Ervaring hierin is geen must omdat de opdrachtgever bereid is je hierin op te leiden

·          Je haalt graag een verse bak koffie voor jou en je collega’s, dit doen zij ook voor jou ;)

Opleiding

·          Je hebt minimaal een afgronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, soort gelijke opleidingen zijn mogelijk mits de juiste achtergrond en werkervaring

Ervaring

·          Je bent een net afgestudeerde starter of hebt al enige werkervaring in een soort gelijke functie

 


Aanbod

Neem geheel vrijblijvend contact met mijn op via m.simons@trinamics.nl. Ook ben ik telefonisch te bereiken op 040-4015200 of 06-51335409.


Inlichtingen bij

Neem geheel vrijblijvend contact met mijn op via m.simons@trinamics.nl. Ook ben ik telefonisch te bereiken op 040-4015200 of 06-51335409.


Solliciteren bij

Neem geheel vrijblijvend contact met mijn op via m.simons@trinamics.nl. Ook ben ik telefonisch te bereiken op 040-4015200 of 06-51335409.