Storings- en Onderhoudsmonteur (MTS/MBO, Elektrotechniek/Mechatronica, Industrie, Regio Breda)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Organisatie

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de food processing industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ruim 300 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda.


Functieomschrijving

Functie omschrijving

Als Monteur houd je je voornamelijk bezig met het onderhoud van elektrotechnische en industriële installaties. Het is een groot bedrijf waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.  Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verhelpen van storingen in (delen van) installaties aan de hand van ontvangen meldingen uit productie, zodanig dat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

Lokaliseren van storingen i.c. storingsoorzaken en uitvoeren van “nood” reparaties.

Uitvoeren van periodieke inspecties aan (delen) van elektrotechnische en utility-installaties, zodanig dat onveilige situaties tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden. 

Beoordelen staat van onderhoud en uitvoeren van correctief onderhoud. 

Zorg dragen voor het in goede staat houden van het elektrische meet- en regeltechnische gedeelte van alle installaties als wel inzake van procesautomatisering (PLC-systeem) door het uitvoeren van onderhoud en reparaties.

Voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van modificatie-, uitbreidings-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden zoals aanleggen/aansluiten van kabelnetten, schakelkasten, elektromotoren, e.d. conform in de werkopdrachten vermelde specificaties.


Eisen

Functie eisen

Een afgeronde MTS/MBO-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar (niveau 3 of 4)

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Affiniteit met meet- en regeltechniek en het werken binnen de industrie

Je beschikt over een goede fysieke gezondheid en je bent stressbestendig

Uitstekende kennis van de Nederlandse taal

Woonachtig in de regio Breda

Je hebt kennis van SAP R/3 of een vergelijkbaar ERP systeem

Je bent beschikbaar in een 3-ploegendienst

Het lopen van consignatiediensten is onderdeel van de functie.  


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij


Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar V.addotey@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 7373 en vraag naar Victor Addotey