Accountmanager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is bijna 35 jaar actief in verschillende markten over de hele wereld zoals de tuinbouw, aannemerij/bouw, industrie en overheid en producent van waterbehandeling systemen.
De organisatie heeft een innovatief karakter en stimuleert eigen creativiteit.

Tevens heeft onze opdrachtgever een Award uitgereikt gekregen voor de ontwikkelingsmogelijkheden van de werknemers door bijvoorbeeld de mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen.


Functieomschrijving

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van je klanten. Je gaat hierbij de wensen van de klant vertalen naar verkoopcontracten en offertes. Je werkt hierbij samen met diverse afdelingen zoals de verkoop binnendienst, engineering en de projectmanagers.

Om de naamsbekendheid te vergroten van het bedrijf te vergroten, te netwerken en nieuwe potentiële klanten binnen te halen ga je ook naar beurzen en evenementen toe. Hierbij ben je gesprekspartner op het gebied van de verschillende industrieën waarin het bedrijf opereert.


Eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Diverse sales trainingen gevolgd zoals Nima Sales A of bereidt deze te volgen;
  • Je staat open voor het bezoeken van nationale en internationale beurzen en evenementen;
  • Je bent enthousiast en kan een gun factor creëren;
  • Commercieel ingesteld en technische affiniteit.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.


Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  s.van.rossum@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Simon van Rossum.