Storingsmonteur W

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal zo’n 475 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda.


Functieomschrijving

Als Storingsmonteur W ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan machines zodat de productievoortgang wordt gewaarborgd. Het uitvoeren voortvloeit uit inspecties en gebeurt na overleg met teamleiders. Jij beoordeelt ook de staat van het onderhoud wat is gepleegd. 

Om ervoor te zorgen dat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat, zorg jij voor het analyseren, verhelpen en rapporteren van de storingen in (delen van) installaties. Ook het inspecteren van werkzaamheden is een onderdeel van jouw werkzaamheden.

Om technische situaties te verbeteren, kom jij met verbetervoorstellen. Die worden doorgegeven aan de leidinggevende. Ook voer jij kleinschalige verbeteringen uit. 

Verder geef jij ook vaktechnische aanwijzingen en instructies aan monteurs van derden. 


Eisen

Een afgeronde MBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde

Een aantal jaren werkervaring als Storingsmonteur of een soortgelijke functie binnen een productieomgeving. 

In bezit van een VCA-diploma 

Je wilt werken in 3-ploegendienst en het lopen van consignatiedienst

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Je hebt een groot verantwoordelijkheids- en veiligheidsbesef.

Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en kunt goed prioriteiten stellen.

Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. 

Ervaring met SAP is pré


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 73 73 en vraag naar Remco Terwint