Manager Elektro Technische Dienst (ETD)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal zo’n 475 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda.

Functieomschrijving

Als Manager ETD ben jij verantwoordelijk voor het motiveren en uitdagen van jouw team zodat doelstellingen behaald worden, of juist worden overtreft. Je draagt zorg voor de bezetting en personeelsbeheer van jouw team. Daarnaast ondersteun je de team, bestaande uit circa 7 monteurs, daar waar nodig is. Je bereidt voor, plan, stuurt aan en controleert de onderhoudswerkzaamheden. 

Je draagt zorg voor de gewenste technische beschikbaarheid van alle installaties, samen met je team. Op korte en lange termijn wordt er gekeken waar de grootste uitdagingen liggen. Hiervoor kom je met verbetervoorstellen. Daarnaast draag je bij het ontwikkelen van het jaarplan.

Je denkt mee bij het opstellen en naleven van voorschriften die wettelijk en intern zijn bepaald. Er worden studies en adviseringen uitgevoerd over projecten m.b.t. de opzet van nieuwe en aanpassing van bestaande productie-installaties en ander apparatuur. Ook stel je deze op en geef je leiding aan (deel)projectplannen t.b.v. investeringen en modificaties en zorg je voor verdere uitwerking van goedgekeurde projecten. 

Je werkt samen met werkvoorbereiders en andere TD-afdelingen. Je beoordeelt voorstellen, storingen van afgelopen 24 uur en leveranciers en contractors m.b.t. safety management. Daarnaast beoordeel, verwerk en rapporteer je gegevens inzake projecten en onderhoud. 

Je bent NEN 3140 verantwoordelijke voor de site en rapporteer direct aan de Maintenance Manger. 


Eisen

Een afgeronde HBO-diploma, bij voorkeur richting Electrotechniek

Een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie in een technische omgeving

In bezit van een VCA-VOL certificaat of bereid deze te behalen

Kennis en ervaring hebben met NEN 3140

Kennis van SAP PM is een pré

Je hebt een groot verantwoordelijkheids- en veiligheidsbesef.

Je toont initiatief bij het signaleren van problemen en/of belemmeringen

Je durft beslissingen te nemen


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 73 73 en vraag naar Remco Terwint