Dieselmonteur

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Organisatie

Onze opdrachtgever opereert in de (inter-) nationale scheepsvaart. Zij voeren reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit binnen de scheepsindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de Volvo Penta dieselmotoren. Daarnaast voeren zij diverse service/storing werkzaamheden uit waarbij alle motoren worden aangepakt.  

Het bedrijf heeft in de afgelopen 30 jaar een goede naam opgebouwd binnen de branche Zij hebben een hoop vaste klanten en krijgen diverse klussen aangeboden. Door de groei van het klantbestand en de werkzaamheden zijn zij per direct op zoek naar een energieke dieselmonteur.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Als dieselmonteur zal je in een klein team diverse klussen aanpakken. Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan dieselmotoren aan boord van schepen.
 

·         Het verhelpen van diverse technische storingen;

·         Het doen van reparaties , revisiewerkzaamheden en het in bedrijfstellen van dieselmotoren;

·         Je hebt  service en storingsdiensten;

·         Het kan zijn dat je sporadisch voor een klus naar het buitenland moet.


Eisen

Functie-eisen

·         Een afgeronde technische MBO-3 / 4 opleiding richting Scheepsvaart, diploma Dieselmonteur 1 of vergelijkbaar;

·         Enige ervaring in de scheepsvaartbranche;

·         Ervaring met elektronica is een pré;

·         Rijbewijs B is een must;

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De organisatie is op zoek naar een flexibele dieselmonteur die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Een harde werker met een gezonde dosis humor past goed binnen het bedrijf.  Ze zoeken niet iemand met een 9-5 mentaliteit. Starters en junior monteurs zijn van harte welkom, je zal in de eerste maanden worden ingewerkt om uiteindelijk zelfstandig klussen te gaan uitvoeren.  


Inlichtingen bij

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  j.van.bodegraven@trinamics.nl  en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Jordy van Bodegraven