Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 324 vacatures

Filters

Simulatie Software Engineer

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Ben je een ervaren professional of een young professional met een passie voor simulatiesoftware en technische ontwikkelingen? Wil je betrokken worden bij alle stadia van ontwikkeling en ben je bedreven in het toepassen van simulatiesoftware om complexe vraagstukken op te lossen? Dan bieden wij bij Yunex Traffic B.V. in Zoetermeer een uitdagende mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Als Simulatie Software Engineer bij Yunex Traffic werk je aan state-of-the-art oplossingen voor innovatieve automatiseringsprojecten in de mobiliteitssector, variërend van tunnels en sluizen tot bruggen en wegen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van concept tot implementatie, en brengt je expertise in simulatiesoftware in om technische uitdagingen aan te gaan. In deze rol werk je nauw samen met ons engineeringsteam en fungeer je als een belangrijke schakel in projectteams. Je rapporteert rechtstreeks aan de Solutions Engineering Manager en draagt bij aan het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van simulatiesoftware en bijbehorende hardwaresystemen. Jouw bijdrage aan het optimaliseren van het ontwikkelingsproces en het waarborgen van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten is van onschatbare waarde

International Site Supervisor

High tech industrie Senior Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking a seasoned Site Supervisor to oversee international projects. The company specializes in delivering innovative solutions for energy infrastructure worldwide.

Project/Sales Controller

Overig Medior Zuid-Holland

Gas Services Controls and Digitalization is een dynamische afdeling binnen ons bedrijf die zich bezighoudt met het onderhoud, reparatie, en modernisering van automatiseringssystemen voor gas- en stoomturbines en generatoren. Bij ons draait het om kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.

Planner

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Onze opdrachtgever, een prominente speler in de energie-industrie, is op zoek naar een ervaren of startende Planner om hun team te versterken. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor duurzame energieproductie en -distributie.

Installation and Service Specialist

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking dedicated Service Technicians to join their team. The company specializes in delivering cutting-edge solutions for energy projects worldwide.

Technical Support Engineer

High tech industrie Junior Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking a dedicated Support Engineer to join their team. The company specializes in delivering innovative solutions for energy production and distribution.

Senior Project Planner

High tech industrie Senior Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking an experienced Project Planner to support their CoC Data Centers projects. The company specializes in delivering innovative solutions for data center infrastructure.

Technical Engineers for NPI - Quality, Process, and Manufacturing Engineering

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Trinamics is a leading technical recruitment agency specializing in connecting talented individuals with exciting opportunities in the Netherlands. We are currently seeking dynamic individuals residing in the Netherlands to fill various technical roles with our clients in the field of New Product Introduction (NPI). Our clients are involved in the development and production of high-tech modules and machinery across diverse industries.

Technical Quality Inspector

High tech industrie Medior Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking a meticulous Technical Quality Inspector to join their team. The company specializes in delivering high-quality solutions for energy projects.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.