Operations manager

Functieomschrijving

Als operations manager  ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een groep van circa 100 medewerkers die werken in verschillende ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie met inachtneming van de performance indicatoren: veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en kosten. Je werkt samen met de ondersteunende afdelingen aan het voorbereiden, inrichten, in stand houden en continu verbeteren van het productieproces, het logistieke proces en de arbeidsomstandigheden. Je draagt zorg voor een kwalitatief en kwantitatief evenwichtige en flexibele bezetting van de afdeling met een adequaat kennis- en vaardigheidsniveau van de medewerkers. Door goed werkoverleg en een adequate stijl van leidinggeven bevorder je het juiste werkklimaat binnen de afdeling. Als voorzitter van het verbeter team zorg je voor de realisatie van de verbeterdoelstellingen door het inzetten van interdisciplinaire teams bestaande uit o.a. kwaliteitsmedewerkers en production engineers.


Eisen

  • een HBO/academische opleiding of dit niveau aantoonbaar behaald hebben. 
  • Ervaring met leidinggeven of de ambitie om ervaring op te doen in het leidinggeven binnen een operationele productieomgeving.
  • Je hebt affiniteit met het werken binnen een productieomgeving.
  • je bent stressbestendig, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in staat je medewerkers te coachen en in beweging te krijgen, Kortom een echte people manager. 


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacaturetekst of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar k.van.stigt@trinamics.nl  of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Koen van Stigt.

Solliciteren bij

Koen van Stigt 076-5487373