Technisch Inkoper / Werkvoorbereider (MTS, WTB, Elektro, NEVI 1, productieomgeving, food, regio Breda)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De organisatie is een groot productiebedrijf binnen de voedingsindustrie in de regio Breda.

Functieomschrijving

Als Technisch Inkoper / Werkvoorbereider verricht je een spilfunctie binnen de Technische Dienst.

Je verricht werkzaamheden op het gebied van planning, voorbereiding en de bewaking van onderhoudswerkzaamheden. Daarbij zorg je ervoor dat de Technisch Dienst altijd op het juiste moment over de juiste materialen en middelen beschikt.


Op het gebied van Inkoop draag je zorg voor het selecteren en contracteren van de leveranciers op het gebied van zowel materialen als diensten. Je zorgt voor de afwikkeling van de orders, magazijnbeheer en het naleven en bewaken van de levertijden. Je plant en bestelt de benodigde materialen en je vraagt offertes aan.


Als Werkvoorbereider werk je nauw samen met de Teamleider binnen de fabriek, daarbij ontlast je hem ook in zijn werkzaamheden. Dit doe je door het technisch voorbereiden en plannen van de onderhoudswerkzaamheden aan het machinepark en de andere installaties. Je coordineert de technische klussen en zorgt voor de administratieve afwikkeling hiervan. Verder houd je toezicht op de werkzaamheden binnen onderhoud en zorg je dat alles op tijd is afgewikkeld. Hierover onderhoud je ook het contact met de klant.


Eisen

Een afgeronde MTS-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek

Een aantal jaren (3-5) werkervaring als Inkoper of Werkvoorbereider binnen een productieomgeving

Beschikt over een NEVI 1-diploma

Kennis en ervaring met onderhoudssystemen

Sterke drive om zaken gedaan te krijgen en je kunt goed prioriteiten stellen

Planmatig ingesteld, proactief, kostenbewust en gestructureerd

Uitstekende kennis van de Nederlandse taal


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 7373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73 / r.terwint@trinamics.nl