Manager Technische Dienst en voor hoogwaardig industrieel productiebedrijf met ervaring procesoptimalisatie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever een hoogwaardig industrieel bedrijf dat naast complexe producten produceert, ook aan o.a. R&D en testen doet. De afdeling bestaat uit ruim 10 medewerkers technische dienst.  Regio Rotterdam. 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een team van ruim 10 medewerkers technische dienst binnen een productieomgeving .

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het advies/budget bepaling, onderhoud/aanschaf/herstellingen aan installaties, machines, gereedschappen. Je zorgt voor het opstellen van de planning van groot en preventief onderhoud en het toezien op de uitvoering hiervan. Reparaties en herstellingen aan gebouwen, terreinen en inventaris worden veelal uitbesteed. Uiteraard houdt je hier toezicht op. Het verbeteren en optimaliseren van bestaande processen zal een belangrijke taak gaan worden. Je rapporteert aan de plantmanager. 

Eisen

§  Je hebt een technische opleiding afgerond  op MBO niv. 4 met minimaal 3 jaar ervaring in aantoonbaar leidinggevende/coördinerende rol binnen de technische dienst binnen een productieomgeving of verwant. Je bent toe aan je tweede of derde leidinggevende baan. HTS kan maar je moet wel een praktische instelling hebben. Door je kennis en ervaring heb je een brede mechatronische ervaring, met daarnaast kennis en kunde van tekening lezen, gereedschappen en meetmiddelen.

§  Je hebt ervaring met procesverbeteringstrajecten binnen een productieomgeving.

§  Je voelt en bent verantwoordelijk voor de veiligheid incl. gevaarlijke stoffen en bedrijfshulpverlening 

§  Je bent bereid om in een 3 ploegen werken indien nodig.

§  Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift

§  Goede communicatieve vaardigheden

Belangrijk: één keer per maand heb je consignatiedienst, het bedrijf kent in de zomer een sluiting maar dit betekend wel dat de TD incl. jezelf achterstallig en preventief onderhoud verricht. Met de Kerstvakantie is er een verplichte bedrijfssluiting

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.bartelink@trinamics.nl of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Rutger Bartelink

Solliciteren bij

Rutger Bartelink