Teamleider Logistiek (HBO, Logistiek, Supply Chain, Bedrijfskunde, Machinebouw, regio Venlo)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een snelgroeiende en internationale high-tech machinebouwer met de Nederlandse vestiging in  de regio Venlo. Op deze vestiging zijn zo’n 140 mensen werkzaam.

Functieomschrijving

Als Teamleider ben je hoofdverantwoordelijk voor de logistieke afdeling van het bedrijf. Deze afdeling bestaat uit zo’n 7 medewerkers.


Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het vlot en efficiënt laten verlopen van de distributie van onderdelen, materialen en machines zowel intern als extern (klanten).

Dit betekent dat je als Teamleider moet zorgen dat de machines en materialen tijdig aan de klanten worden geleverd en dat de export zodoende goed en soepel georganiseerd is. Daarbij draag je zorg voor het voorraadbeheer, retour gestuurde producten en machines en de juiste opslag en distributie van de goederen. Je houdt ten alle tijden het magazijn netjes en georganiseerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvalbeheer binnen de organisatie.


Andere taken van de Teamleider Logistiek zijn het signaleren en lokaliseren van knelpunten en problemen binnen de supply chain van het bedrijf. Daarbij denk je mee aan mogelijke oplossingen en actieplannen om deze knelpunten te voorkomen en/of op te lossen.


Als Teamleider Logistiek leg je verantwoording af aan de Manager Inkoop & Logistiek.


Eisen

Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Logistiek, Supply Chain, Operations Management, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar

Affiniteit met techniek en meer specifiek machinebouw

Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een technische omgeving

Kennis en ervaring met warehouse- en ERP-systemen

Ervaring in een leidinggevende functie en met het aansturen van een logistiek team

Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Communicatief en analytisch sterk onderlegd

Accuraat, flexibel, hands-on en een echte teamplayer


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nll en/of bel naar 076-548 7373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73 / r.terwint@trinamics.nl