Allround Monteur / Storingsmonteur (Regio Breda / Roosendaal, 3-ploegen, WTB, Elektro)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Dit betreft een voedselverwerkend productiebedrijf, met internationale allure. Deze organisatie is 24-uur per dag bezig met het van het land gekomen fruit en groenten te verwerken tot diepvriesproducten. 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het technisch optimaal functioneren van de mechanische en elektrische installaties van het vrieshuis en tevens magazijn. Als lid van het interventie team bij storingen, kan je incidenteel geconsigneerd worden. Onder andere de navolgende werkzaamheden behoren tot de functie:

Onderhouden van vrieshuis en opheffen van storingen op werktuigbouwkundig en elektrisch gebied

Storingen analyseren en daarop bijstellen

Specifieke software interpreteren

Documenteren van onderhoudswerkzaamheden en storingen


Eisen

MBO niveau in de richting van Mechatronica, Elektro (affiniteit in Werktuigbouwkunde) of vergelijkbaar

Ervaring met logistieke machines en systemen

Niet bang voor een beetje koud 

Kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Woonachtig in de regio Breda / Roosendaal

Willen werken in een 3-ploegendienst


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076 54 87 373 en vraag naar  Remco Terwint