Junior Projectleider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor een unieke speler op het gebied van het leveren van klantgerichte oplossingen binnen onder andere de olie & gas en (duurzame) energie branche. Het bedrijf onderscheidt zich door als een van de weinige bedrijven alle componenten in eigen beheer te hebben en is gespecialiseerd op het gebied van de engineering van turn-key projecten (inclusief inbedrijfstelling). Daarnaast is het een familiebedrijf en onderdeel van een grotere moedermaatschappij. De afgelopen zes jaar gekozen zijn ze gekozen tot Top Employer! Het gaat om een informeel bedrijf, met korte lijnen  waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. 

Functieomschrijving

Als junior projectmanager werk je nauw samen met de project manager en zijn jullie verantwoordelijk voor het opleveren van complete projecten. Je assisteert de project manager door het beheren van alle project-ondersteunende activiteiten en je geeft advies over technische en niet-technische risico’s. Daarnaast ben je voor het engineering team het eerste aanspreekpunt voor technische problemen en controleer je aanbiedingen van toeleveranciers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de technische documentatie. Als junior projectmanager ben je zelfstandig en weet je goed om te gaan met tijdsdruk.  

Eisen

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of gelijkwaardig); 
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie in een technisch complexe project omgeving;
  • Affiniteit met energietechniek (diesel en gasmotoren);
  • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Bereid om (sporadisch) kortstondig werkbezoeken af te leggen bij leveranciers.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

 

Solliciteren bij

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jordy van Bodegraven onder het nummer
+31 (0)10 307 27 27 ook kan je een bericht sturen naar j.van.bodegraven@trinamics.nl