Werkvoorbereider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Nederland en hebben hun core business in de groothandel en installatie van mechanische en elektro-mechanische beveiligingssystemen zoals sloten en domotica oplossingen. Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider met een aantal jaar ervaring voor de vestiging in het oosten van de provincie Noord-Brabant

Functieomschrijving

In deze positie ben jij de spil tussen enerzijds de adviseurs in het voortraject en anderzijds de planners die de monteurs aansturen tijdens de uitvoering.  
Je verzamelt alle noodzakelijke verkregen informatie uit het voortraject en zorgt dat deze informatie wordt getoetst, (eventueel) aangepast en uitvoerbaar wordt gemaakt in de vorm van een werkopdracht. Je beheert het inkoopproces van de benodigde materialen, zodat deze beschikbaar zijn bij aanvang van de opdracht. Daarnaast regel je de ‘secundaire benodigdheden’, zoals het aanvragen van vergunningen, aanmeldingen en overnachtingen. Waar nodig heb je overleg met de planning of het magazijn, zodat de overdracht van afspraken zonder problemen verloopt. Nadat de opdracht is voltooid, controleer en verwerk je de (digitale) werkbonnen.

 


Eisen

  • Technische MBO opleiding of relevante werkervaring
  • Een aantal jaar relevante werkervaring
  • Technisch inzicht gecombineerd met een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw functie tot een succes te maken
  • Het signaleren van mogelijke knelpunten in de uitvoering van jouw werkzaamheden en het proactief oplossen van deze zaken
  • Goede communicatieve vaardigheden

Inlichtingen bij

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar w.snoei@trinamics.nl en/of bel naar 010-3072727 en vraag naar Wilbert Snoei.