Projectleider Procesverbeteringen Productie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ongeveer 500 medewerkers werkzaam zijn. Deze vacature is van toepassing in de regio van Breda.

Functieomschrijving

Als Projectleider zal je aan de slag gaan op de werkvloer van Engineering, waarbij je nauw gaat samenwerken met de productie afdelingen. Hierbij moet je denken aan het opzetten van diverse projecten die gebaseerd zijn op het verbeteren van de productie processen. Wij verwachten daarnaast dat de Project Leider  de sturing en uitvoering onder handen neemt van diverse projecten, gerelateerd aan werktuigbouwkundige  bezigheden.


De hoofdtaken die de Projectleider zal uitvoeren:


Verbeteren van bedrijfsprocessen op technisch gebied;

Regelen en sturen van werkzaamheden op basis van nieuwbouw en modificaties;

Aanpakken en opzetten van (nieuwe) installaties, waarbij de (interne en externe) kwaliteitseisen als leidingdraad fungeren;

Ondersteunen van W-storingsmonteurs die in ploegendienst werken;

Begeleiden en controleren van veranderingen in bedrijfsprocessen;

Verantwoordelijk voor het naleven van de algemene voorschriften van de werkvloer.

Eisen

Wij verwachten dat de Projectleider aan de volgende eisen voldoen:


Afgeronde HBO opleiding met een focus op WTB

Ervaring binnen een industriële productie-omgeving

Enkele jaren ervaring met het leiden van projecten

Bekend en ervaring met programma’s als SAP en Inventor

Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Bekend met projectmanagement

Proactieve, initiatiefrijke en communicatief sterke persoonlijkheid


Daarnaast verwachten we dat je communicatief vaardig bent, je er niet van schroomt om je handen vies te maken, je graag in creatieve manieren problemen/mogelijkheden probeert aan te pakken, je sterk in je schoenen staat en dat je een oog voor detail hebt.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 0765487373 en vraag naar Remco Terwint.