Crash Test Engineer Automotive/Mechatronica

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een High Tech Research /Test organisatie binnen de Automotive industrie, zijn we op zoek naar een Test Operator.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van kleine/middelgrote test- en inspectieprogramma’s t.b.v. productkeuringen en validatieprocessen voor externe opdrachtgevers. Daarbij ben je alert op mogelijke fouten of mis metingen in de testopstelling, kun je adequaat reageren en weet je verbeteringen aan te kaarten.

Eisen

• MBO Mechatronica / /Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

• Enkele jaren werkervaring binnen een productie omgeving

• Kennis en ervaring met kwaliteitsnomen binnen de Automotive industrie is een pré

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

• Je beschikt over goede communicatie skills

• Je bent een team player en hebt een hands-on mentaliteit

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar r.schipperen@trinamics.nl en/of bel naar +31(0)765487373 en vraag naar Rick Schipperen

Solliciteren bij

Rick Schipperen +31 (0)76-548 73 73