Monteur Industriele Automatisering

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant gespecialiseerd in project ondersteuning op elektrotechnisch gebied zijn we momenteel op zoek naar een monteur industriële automatisering.

De projecten worden o.a. uitgevoerd voor klanten met procesinstallaties alsmede productiebedrijven. In deze functie geef je leiding aan een groep monteurs en werkt zelf mee aan alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Functieomschrijving

Als monteur Industriële Automatisering ben je verantwoordelijk voor het realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties. Het bestellen van materialen. Toezicht houden op de kwaliteit van de installaties. Toezicht houden op en sturing geven aan onderaannemers. Leidinggeven aan maximaal vijf medewerkers.

Eisen

  • MBO niveau 3 door ervaring en of opleiding 
  • Twee jaar ervaring als zelfstandig monteur 
  • Leidinggevende capaciteiten 
  • Klantvriendelijke en klantgerichte houding en communicatie 
  • Vermogen tot samenwerken 
  • Rijbewijs B 
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen en cursussen 

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar p.claassen@trinamics of bel 040-4015200 en vraag naar Paul Duquesnoy.

Solliciteren bij

Paul Duquesnoy 040-4015200