Productie Support Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de corebusiness bestaat uit de productie en levering van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De expertise is uniek in de wereld, dit geldt voor de standaardproducten als het geleverde maatwerk. Onze klant heeft naast een aantal vestigingen in Nederland, nog vestigingen in 11 andere landen. Het bedrijf is verder in totaal in 55 landen actief met sales-agentschappen.

 

Op de locatie van de betreffende vacature werken ruim 400 man. Onze klant concentreert zich niet alleen op de toepassing van de fysica, mechanica en elektronica (hardware én software) maar ook op het ontwikkelen van kennis. Onze klant is actief in een nichemarkt. Hierdoor heeft het de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is zeer internationaal gericht en er heerst een open en informele werksfeer.

Functieomschrijving

  • In deze positie richt je jezelf voornamelijk op administratieve ondersteuning voor de productie.
  • Wanneer er informatie of documentatie nodig is vanuit de Productie wordt dit bij jou aangevraagd. Dit kan te maken hebben met planning en het ondersteunen van calculaties.
  • Alle data t.a.v. kostprijzen, verkoopcijfers, etc. zal op een nauwkeurige manier vastgelegd moeten worden om een efficiënte manier van werken te kunnen bepalen.
  • Je onderhoudt goed contact met verschillende andere afdelingen, zoals planning, inkoop, verkoop en productie.
  • Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden en invoeren van informatie t.b.v. testmetingen. 

Eisen

·         Ondanks deze functie zich voornamelijk op administratieve activiteiten richt, heeft de functie toch een technisch karakter. Hierdoor wordt er gevraagd om een technische achtergrond of affiniteit op minimaal MTS niveau.

·         Tegelijkertijd is ervaring in een productieomgeving cruciaal om een goede inschatting te kunnen maken van de uiteenlopende belangen van diverse afdelingen.

·         De gevraagde competenties voor deze functie zijn o.a.: Nauwkeurig, servicegericht, analytisch, stressbestendig.

·         Kennis van het gebruik van ERP systemen is cruciaal. 

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz.

Solliciteren bij

Jeffrey Gartz +31 (0)76-548 73 73