Allround Monteur

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Het is een familiebedrijf dat handmatig en eenvoudig inpakwerk verrichtte. Inmiddels is het bedrijf tot één van de meest professionele co-packers van Food- en Non-Food producten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn eigenschappen waardoor er een solide reputatie is opgebouwd bij diverse gerenommeerde fabrikanten van merkartikelen. 

De organisatie hecht zeer veel waarde aan de flexibiliteit en inventiviteit van haar medewerkers. Of er nu sprake is van 'simpel' handwerk of de meest complexe verpakkingsvormen: uw verpakkingen worden door een groep servicegerichte, professionele mensen aangepakt. Door onze veelzijdige technische afdeling zijn ze in staat om voor diverse verpakkingsvragen een passende oplossing aan te bieden.

Functieomschrijving

Een opdrachtgever in de omgeving Tholen is op zoek naar een allround monteur. De organisatie koopt tweedehands machines op en bouwt deze zelf om. Als allround monteur help je mee bij het ombouwen van deze machines, pleeg je (preventief) onderhoud en voer je reparatiewerkzaamheden uit wanneer dit nodig is.
Daarnaast heb je basiskennis van PLC's, programmeren is een pré, maar geen must. Daarnaast moet je aanpassingen kunnen maken en is het een grote plus als je kennis hebt van kast(om)bouw.

Je dient zowel in teamverband als individueel te kunnen werken en overwerk of ploegendienst kan voorkomen in drukkere periodes. 
In de technische dienst kom je te werken met 5 collega's waarvan vier monteurs en een hoofd technische dienst.

Eisen

 

  • Technisch afgeronde MBO opleiding (Elektronica, Werktuigbouwkunde, mechatronica) 
  • Elektrisch en Mechanisch 
  • 0 - 10 jaar ervaring

  • Kennis van PLC programmeren is een pré
  • Kennis van kast (om)bouw is zeen grote plus
  • Kennis van diverse verpakkingsmachines is een pré
  • NEN 3140 en NEN 1838 is een pré

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz

Solliciteren bij

Jeffrey Gartz +31 (0)76-548 73 73