Embedded Software Engineer Signal Processing

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de corebusiness bestaat uit de productie en levering van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De expertise is uniek in de wereld, dit geldt voor de standaardproducten als het geleverde maatwerk. Onze klant heeft naast een aantal vestigingen in Nederland, nog vestigingen in 11 andere landen. Het bedrijf is verder in totaal in 55 landen actief met sales-agentschappen. Op de locatie van de betreffende vacature werken ruim 400 man. De afdeling R&D bestaat uit 70 man. Hier ligt de nadruk op onderzoek en productontwikkeling. Onze klant concentreert zich niet alleen op de toepassing van de fysica, mechanica en elektronica (hardware én software) maar ook op het ontwikkelen van kennis. Onze klant is actief in een nichemarkt. Hierdoor heeft het de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is zeer internationaal gericht en er heerst een open en informele werksfeer.

Functieomschrijving

Voor de ontwikkeling van flow- en niveaumeters zijn wij op zoek naar een ervaren engineer die zich verder wil specialiseren in de signaalverwerking. Je bent hierbij o.a. verantwoordelijk voor de DSP software. Naast de software ontwikkeling test je nieuwe prototypes en onderhoud je technische product documentatie. Hierbij werk je samen met elektronica, natuurkunde en mechanische engineers. Ook lever je een bijdrage in het onderzoeken van de technische haalbaarheid van nieuwe product requirements. Je ondersteunt de project manager bij het opzetten van een gedetailleerde project planning.

Eisen

• HBO of WO opleiding in (embedded) software of vergelijkbare richting

• Enkele jaren ervaring in de ontwikkeling van embedded software

• Uitstekende programmeervaardigheden in C (C++ is een pré)

• Gedegen kennis van signaalverwerking en het programmeren van DSP’s

• Kennis van unit tests, UML en software architectuur

• Basis kennis van analoge en digitale elektronica

• Bij voorkeur ervaring met projecten in een industriële en multidisciplinaire omgeving

• Een brede interesse die verder gaat dan software (elektronica, natuurkunde, mechanica)

• Goede communicatie in Nederlands en Engels , Duits is een pré


Je bent communicatief sterk, een echte teamspeler, je hebt een proactieve houding en je beschikt over een flinke dosis enthousiasme.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Inlichtingen bij

Tycho Gijsberts +31 (0)76-548 73 73

Solliciteren bij

Tycho Gijsberts +31 (0)76-548 73 73