Assemblage, machinebouw, monteur mechatronica

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor verschillende hightech  bedrijven in de omgeving van Eindhoven is Trinamics op zoek naar personeel!

Ben jij in het bezit van twee rechterhanden en minimaal een MBO+ diploma in een technische richting en op  zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Als assemblagemedewerker of monteur machinebouw hebben we een hoop mogelijkheden voor je. Onze klanten werken met de meest technologisch geavanceerde machines en bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Werken in een internationale omgeving, met verschillende teams en voor verschillende klanten zorgt ervoor dat jij boordenvol nuttige ervaring opdoet. Het werken in hightech gaat volgens strikte veiligheidsnormen en kwaliteitsprocedures, waardoor jij steeds beter begrijpt waarom deze sector zo uniek is.

Je bent nieuwsgierig ingesteld, gaat op zoek naar antwoorden en wil jezelf elke dag ontwikkelen.

In return krijg je daarvoor een interessant takenpakket en volop mogelijkheden om door te groeien. 

Eisen

  • Minimaal een afgeronde technische  MBO opleiding niveau 3 is een must
  • Je bent vakkundig en kunt zelfstandig werken, alsmede een sociale teamspeler
  • Je bent ambitieus en wil jezelf graag verder ontwikkelen
  • Je hebt een praktische klant- en servicegerichte instelling en beschikt over goede contactuele vaardigheden
  • Je bent gedreven, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent bereid tot het werken in ploegendienst

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  m.grootegoed@trinamics.nl  en/of bel naar 040 401 52 00 en vraag naar Maurits Grootegoed

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  m.grootegoed@trinamics.nl  en/of bel naar 040 401 52 00 en vraag naar Maurits Grootegoed