Automotive technici gezocht! Zowel ervaren als starters!

Functieomschrijving

Ben jij zojuist afgestudeerd als Automonteur of Autotechnicus? Heb je moeite met het vinden van een leuke baan binnen de Automotive of sta je juist open voor een switch richting een andere branche? Ben je niet gebonden aan de Automotive industrie maar sta je open voor een andere omgeving, zoals de machinebouw of high-tech industrie? Dan beschikt Trinamics over de ideale banen voor jouw! Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar kandidaten die voor vast of tijdelijk een stap opzij willen maken. Wil jij jouw opgedane kennis in de techniek niet onbenut laten? Dan kan dat. Wij zoeken voor onze opdrachtgevers o.a. naar machinebouwers, onderhoudsmonteurs en assemblagemonteurs. Zie jij jezelf terug in een van deze functies? Stuur dan nu jouw CV naar het onderstaande e-mailadres! 


Ook als Luchtvaartmonteur zijn er tal van mogelijkheden. Moet jij door een reorganisatie opzoek naar een nieuwe baan of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan nu contact op! Jouw technische kennis van vliegtuigen zijn van grote waarde! Werken aan deze ingewikkelde installaties, in combinatie met strenge voorschriften maken je een goede kandidaat voor een functie als machinebouwer, install/service engineer, service monteur, onderhoudsmonteur en technician. 

Eisen

Starter of ervaren kandidaten met een achtergrond in:


MBO Autotechniek / Autotechnicus

Solliciteren bij

Ben jij klaar voor een (tijdelijke) stap buiten de Automotive industrie? Stuur je CV dan naar r.terwint@trinamics.nl of bel 076 – 548 73 73 en vraag naar Remco Terwint.