Allround Monteur 3 ploegen (werktuigbouwkundig)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is een technologiebedrijf en een internationale reus in het produceren van vrachtwagens. Onze klant begrijpt dat efficiënt transport meer is dan alleen de perfecte truck, en biedt daarom totale transportoplossingen. Technologische innovatie en het ontwikkelen, testen en testen van wereldklasse producten en diensten worden gecombineerd in de vele fabrieken van onze klant en we zijn voortdurend op zoek naar een breed scala aan talentvolle en ervaren toekomstige medewerkers voor dit epische bedrijf.

Functieomschrijving

We hebben een vacature voor een ervaren of junior onderhoudsmonteur binnen de afdeling Maintenance Motorenfabriek. Deze afdeling is binnen de motorenfabriek verantwoordelijk voor het onderhoud van de productie installaties. Als monteur werk je in een team van circa 15 onderhoudsmonteurs en rapporteer je aan de Supervisor Maintenance.

 • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren, lokaliseren en verhelpen van storingen aan C.N.C. gestuurde en conventionele installaties op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied. Naast het oplossen van storingen ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden.
 • Je adviseert en ondersteunt de Maintenance Engineering en Production Engineering in het continu verbeteren van de machinebeschikbaarheid van de productie-installaties. Daarnaast heb je een adviserende rol bij het aanschaffen, installeren, reviseren en modificeren van productiemiddelen.
 • In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de medewerkers van productie. Je bent voor hen een ondersteunende partner, die door een open communicatie de operators helpt in het gebruik en in het onderhoud van hun machines.
 • Je rapporteert terugmelding van uitgevoerde werkzaamheden in SAP. Hier besteed je ongeveer 10% van je tijd aan.
 • Tot slot beoordeel en inspecteer je productiemiddelen binnen het gehele productiebedrijf, doe je voorstellen en realiseer je zo nodig kleine wijzigingen.


Eisen

 • Afgeronde MBO-opleiding werktuigbouwkunde niveau 4 of HBO 
 • Je hebt een eerste ervaring als storingsmonteur van W-installaties (hydrauliek en pneumatiek). 
 • Je kan schema’s en tekeningen interpreteren 
 • Je bent analytisch, communicatief, flexibel en kan zelfstandig werken. 
 • Bereid tot werken in 3 ploegen (dag – nacht – avond) en incidenteel weekendwerk 
 • Kennis van de Duitse en/of Engelse taal is een pré

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  m.grootegoed@trinamics.nl  en/of bel naar 040 401 52 00 en vraag naar Maurits Grootegoed

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  m.grootegoed@trinamics.nl  en/of bel naar 040 401 52 00 en vraag naar Maurits Grootegoed