FEM Analist (Regio Eindhoven, Master, Ansys, FEM)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze cliënt is de markt leider op het gebied van het ontwikkelen van vooruitstrevende technologie systemen voor semiconductor industrie. Op dit moment zijn ze opzoek naar een FEM Analist.

Functieomschrijving

Als FEM analist zal je het mechanische gedrag van diverse componenten en/of systemen analyseren, hierop conclusies trekken en verbeteringen in kaart brengen. Hieraan toegevoegd zal je de uitslagen van jouw bevindingen  door communiceren naar jouw collega’s van het design team. Over de gehele dag zal je bezig zijn met FEM modeling en FEM analyses. Hierbij zal je ook  gebruik maken van verschillende test modellen. 

Eisen

• Afgeronde Master opleiding (Technische) Universiteit met een specialisatie in precision-, micro-, of nano-engineering; biomechanica; mechanica of materiaal of mechatronisch (met mechanica achtergrond)

• Ervaring met Ansys, Hpyerworks en/of Comsol is een pré

• Theoretische en experimentele kennis/ervaringen op het gebied van precision engineering

• Ervaring met Matlab is een pré


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar j.gartz@trinamics.nl en/of bel naar 076-5487373 en vraag naar Jeffrey Gartz.

Solliciteren bij

Jeffrey Gartz 076-5487373