Assemblage Operator

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde apparatuur voor laboratoria en de procesindustrie.

Functieomschrijving

In de Productie afdeling zal je te werk gaan als Assemblage Werkkracht. Jij zult je voornamelijk bezig houden met het bekabelen en assembleren van diverse analyse apparatuur. Je krijgt diverse klantspecificaties en deze zal je in beraad moeten nemen tijdens de eindmontage van diverse onderdelen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het testen van de lekdichtheid en andere diverse testen van het apparaat. 

Er word van je verwacht dat je meedenkt in verbetervoorstellen met jouw collega’s en leidinggevenden. Daarnaast zal je samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan de afdelingen Operations, Research and Development en de Test afdeling.


Eisen

Afgerond MTS opleiding Mechanica of LTS met gerelateerde ervaring is een pré

Ervaring in soortgelijke functie voor enkele jaren is een pré

Spreekt goed Nederlands en degelijk Engels

Kan technische tekeningen lezen


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar  j.gartz@trinamics.nl en/of bel naar 076-5487373 en vraag naar Jeffrey Gartz.

Solliciteren bij

Jeffrey Gartz 076-5487373